Извънучилищни - ОУ "Христо Ботев" - град Раковски

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Извънучилищни

Постижения
Награда от РУО - гр. Пловдив за г-жа Милена Лесова

Днес, 10.06.2019 г. на тържествена церемония бе връчена почетна награда "Неофит Рилски" - най-високото отличие, присъждано в образователната система на Република България на г-жа Милена Лесова, старши учител по английски език и информационни технологии в прогимназиален етап на обучение.
Награда от РУО - гр. Пловдив за г-жа Ана Боргоджийска

Днес, 25.05.2018 г. на тържествена церемония бе връчен плакет и грамота от името на РУО - гр.Пловдив на Ана Боргоджийска, преподавател в ОУ"Хр.Ботев" -гр.Раковски. Наградата се присъжда за висок професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност и за постигнати значими резултати в образователно-възпитателния процес. Призът е признание и висока оценка за значимостта на учителския труд и израз на позитивното отношение към професията.

Грамота от национална изложба на ученическо творчество "Заедно"
Награда от състезание по български език "Св. Иван Рилски"

Днес, 04.06.2018 г. в Областна администрация, гр. Пловдив бяха наградени участниците на призовите места в състезанията по български език "Св. Иван Рилски".

Повод за гордост на целия екип в ОУ " Христо Ботев " е награждаването на Мариела Антонова от VI б клас и нейния преподавател по български език - г-жа Снежана Царова. Поздравления!
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню